Prof.Dr.

Fen Fakültesi

Kimya Bölümü

szy@sakarya.edu.tr

“Girişimcilik ve Proje Yönetimi Dersi Ödev Grupları ve Proje Seçimi”

20.10.2015

22.10.2015 Perşembe Günü saat 09:00-10:00 saatleri arası Fen Edebiyat Fakültesi B Blok 2. Kat Anfi salonunda

Girişimcilik ve Proje Yönetimi Dersi Ödev Grupları ve Proje Seçimi”

Konusunda toplantı yapılacaktır. Katılım zorunludur. Yoklama listesi ile yoklama alınacaktır.

Prof. Dr. S. Zeki YILDIZ

Girişimcilik ve Proje Yönetimi Dersi Proje Gruplarını oluşturmak ve Proje Desteğini seçmek için öncelikle 6. Haftanın ders notlarını indiriniz ve videosunu izleyiniz. Örnek destek programları aşağıda verilmiştir. Daha fazlası 6. Hafta ders notlarında bulunmaktadır.

• KOSGEB KOBİ Proje Destek Programı

• KOSGEB ARGE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı

• KOSGEB Girişimcilik Destek Programı

• TÜBİTAK 1501 - Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı

• TÜBİTAK 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı

• TÜBİTAK 1507 - KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı

• TÜBİTAK 1512 - Girişimcilik Aşamalı Destek Programı

• Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği

• Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı - SANTEZ Proje Desteği (İleride master yapmak isteyenlere önerilir..)

• TÜBİTAK - 3001 - Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı (ileride akademik kariyer yapacaklara önerilir..)

• < ><!-- -->

Grup isimlerini kararlaştırın (En fazla 5 kişi),

• 6. Haftanın ders notlarından ve yukarıdaki listeden bir program seçin.

• Grup isimlerini ve destek programını hocanıza tarihine kadar bildirin. (Hoca destek programını değiştirebilir)

• Hoca ödev gruplarını ve atanan destek programını ilan ettikten sonra destek programının tüm ayrıntılarını ilgili internet sitesinden araştırın. Başvuru formlarını indirin ve iş fikrinizi/projenizi yazmaya başlayın. Gerekli görüdüğünüz yerlede hocanızdan destek alın. Kendi başınıza araştırarak halledebileceğiniz yerlerde hocanızı meşgul etmeyin. Önemli yerlerde destek talep edin.